Skyvac sitt system gjør at man ved hjelp av ultralette karbonfiber rør kan nå høyder på over 12 meter fra sikkerheten man har på bakken.
De ekstremt sterke rørene veier kun 310 gram og er 1,5 meter lange. Så med en høyde på 12 meter vil røret bare veie i underkant av 2,5 kg.
Ved hjelp av kamera og skjerm kan man følge med på overflatene man rengjør fra bakken. Enten det er lufteventiler, varmevekslere, dragere, kabel ganger, ventilasjonsrør eller hyllesystemer på høytlager.

Ofte stilte spørsmål

Hva er SkyVac?

SkyVac er et høytrekkende rengjøringssystem for deg som har behov for rengjøring på steder som er vanskelig å komme til uten å bruke stige, lift eller stillaser. Avsperringer, frakt og leie av lift, kan nå byttes ut med en mann og Skyvac sitt fantastiske høytrekkende renholds-system.

Hvor høyt når man med SkyVac?

Du kan sette maksimalt åtte poler sammen som når 40ft (12m) 4 etasjer høyt. Dette er vanligvis den høyeste du må nå og er den sikreste høyden for å betjene polene på.

Er det mulig å få en demonstrasjon?

Hvis du holder til i Østfold, Vestfold, Oslo eller Akershus så kan vi tilby en gratis og uforpliktende demonstrasjon i dine lokaler. Ring oss eller fyll inn kontaktskjemaet her på nettsiden så finner vi en dag det passer for deg!