Hva vi gjør

Renhold i høyden er et tema mange unngår. Man ser ikke skitten til daglig, da de færreste går å titter opp når de beveger seg rundt. Og da er det lett å skyve det unna. Men uavhengig av det samler det seg stadig mer skitt i takrennene og støv i høyden innendørs. Begge deler skadelig i form av økonomiske skader som kan oppstå ved tette takrenner, eller rett og slett at det lukter og skaper et elendig, og ofte skadelig innemiljø.

Løsningen er like enkel som hverdagsrenholdet er. Man kan bare suge det bort. Ja du gjør det faktisk uten å forlate bakken. Du trenger ikke engang tenke på stillas, lift eller stiger for å komme til.

Du trenger faktisk bare en SkyVac maskin.

Hvem vi er

Vi i SkyVac har spesialisert oss på maskiner for renhold i høyden. Med flere 10 års erfaring innen renhold og renholdsløsninger, har vi samlet detaljert og bred erfaring innen problemområdene i bransjen. Og vi har brukt vår erfaring og kontaktnett til å finne, teste og utvikle oss fram til de beste løsningene. Vårt mål er til en hver tid å hjelpe våre kunder til å finne løsninger som er praktisk, effektivt og skaper et best mulig utgangspunkt for et økonomisk gunstig renhold. Våre produkter skal holde en høy kvalitet. Gi minst mulig slitasje på kroppen. Bedre HMS forholdene. Spare tid og dermed gi høy inntjening.

Vi hever standarden

Med våre kunder i fokus jobber vi kontinuerlig for å sikre at vårt produktsortiment forblir unikt og innovativt slik at det profesjonelle renholdet blir enklere og bedre.

De siste utviklingene inkluderer verdens blant annet det første bærbare støvsuger-systemet, all-in-one SkyVac ™ Elite-støvsugerrrør, (som har det letteste forholdet mellom vekt og størrelse på markedet for denne typen produkter) og verdens første interne teleskopiske støvsugerrør.

Vårt fokus er enkelt. Tilby våre kunder utstyr av høy kvalitet og å tilby best mulig kundeservice med et ekte engasjement.

Kontakt oss

Vi tilbyr alle våre kunder hjelp med å komme i gang om det er ønskelig. Vi kan bistå med opplæring, prising, ideskapning og etablering av selskap.

Kontakt oss i dag